DJ Maurice

Party DJ

 

DJ Maurice begon in 1997 zijn carrière als resident DJ bij de Après Skihut in Rotterdam en was daar tevens verantwoordelijk voor het maken, bedenken en samenstellen van de Après Skihut CD’s. Dat heeft hem meer dan 10 gouden platen opgeleverd. De Après Skihut CD’s zijn nog steeds één van de best verkopende verzamelaars van Nederland waarvan er in totaal al meer dan 1.000.000 zijn verkocht!
Veel van de liedjes op deze cd’s werden door Maurice gemaakt.

Ook maakt Maurice verzamel cd’s voor de buitenlandse markt (o.a. Zuid-Afrika en Benelux).

 

DJ Maurice is te herkennen aan zijn eigen stijl die bestaat uit veel verschillende muzieksoorten die elkaar (zeer) snel afwisselen zodat iedereen in korte tijd zijn/haar favoriete muziek voorbij hoort komen en niemand verveeld wordt door (te) lange nummers. Op deze manier blijft de stemming de hele avond top met muziek van house tot R&B en van Nederlandstalige feestmuziek tot dance-classics. Hij is niet voor niets al jaren zonder twijfel de bekroonde #1 Party Jock van Nederland!
Maurice kwam in december 2003 met een stevige dance versie van “Heb je even voor mij”, de nummer 1 hit van Frans Bauer.

De versie van Maurice heeft wekenlang in de top 10 van de Megatop 50 gestaan.

 

DJ Maurice is een druk bezette producer, veel van zijn liedjes worden al lange tijd (grijs) gedraaid in het uitgaanscircuit zoals: Hands Up (Baby hands up), Remember(Summerlove), Calabria (Dirty Laundry remake), Good To Go 2005 (met Flamman & Abraxas), en verschillende house platen.
Natuurlijk zijn de feestplaten van Maurice nog steeds een belangrijk deel van een avondje stappen in de kroeg of discotheek, de afgelopen jaren is hij verantwoordelijk geweest voor meer dan 300 party hits!

Ook is DJ Maurice doorlopend te zien in de Top 100 met diverse (co)producties.

 

De laatste jaren heeft Maurice veel met (bekende) Nederlandse artiesten samengewerkt zoals:

Gebroeders Ko, Gordon, Wolter Kroes, Arne Jansen, Starkoo, John Spencer, Gerard Joling, Bonnie St. Clair, Peter Beense, Trafassi, Huub Hangop, Zware Jongens, Ome Henk, Rob Ronalds, De Sjonnies, Flair,   enz.

Al vele jaren draait Maurice ook in het buitenland, o.a. Gran Canaria, Pacha (Salou), Blanes, Llorett de Mar, Calella, Mallorca, diverse discotheken in Oostenrijk (zoals Hinterglemm, Gerlos, Westendorf en  Mayrhofen), Portugal, Zwitserland enz. enz.

Allround DJs

Biografie

All Round

DJ Pauluz is uitermate inzetbaar als all-round DJ en was daarnaast jarenlang actief in het house-trio The Funkalistics.

Hij heeft in veel nationale clubs en discotheken gestaan maar ook internationale boekingen zoals o.a. op het feesteiland Kreta: Op Starbeach Chersonissos stond hij 2 zomers lang (2008/2009) de bezoekers een topvakantie te bezorgen.  Totaal iets anders maar zeker een hoogtepunt was zijn optreden tijdens Sail Amsterdam (ING stage) en Vodafone World of Difference.

Op zoek naar een DJ voor events? Stop met zoeken, hier is All Round DJ Pauluz!

 

+Technisch maar ook muzikaal een echte topper

+Geschikt voor sets (1 á 2u) tot aan een complete avond

 

Boek Pauluz voor top40-cafe, bar dancing, club of discotheek en het publiek wordt getrakteerd een herkenbare en pakkende set. In een combinatie van… of juist wat meer gericht op 1 stijl… het is allemaal mogelijk.

 

GENRES

Dance/80’s/90’s/00’s/House/Progressive + alles wat op dit moment hoog in de hitnoteringen staat.

 

Genres

  • 00's
  • 10's
  • 90's
  • all round
  • Dance DJ's
  • top40

Rider

  • Pioneer CDJ2000
  • Pioneer DJM900
  • Shure SM58

Downloads

deel deze pagina: